01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
 Basligi Yazdir
YÖNETİCİYE ORTAK KULLANIM ALANINDAN EŞYA ATMASI DOLAYISI İLE DAVA AÇMA HAKKI
9324044
Merhaba,

Öncelikle böyle faydalı bir site yaptığınız ve emekleriniz için teşekkürler.

20 haneli bir apartmanda kiracı olarak oturan bir sakinim. Bodrum kattaki eşyalarımı haberim olmadığı halde kapıcıya attırdığı için yöneticimle tartıştım. Bodrum, tüm apartman sakinlerinin eşyalarıyla dolu ve kimseye ait bir bölme yok. Eşyalarımı niye attırdığını sorduğumda görmediğini, görmek zorunda olmadığını iddia ediyor. Kapıcıya sorduğumda, eşyaların kime ait olduğunu bilmediğini, kendisinde bodrumun anahtarının bulunmadığını, anahtarı yönetici yardımcısından aldığını ve yöneticinin talimatı üzerine attığını beyan ediyor.

Maddi değeri ne olursa olsun, benim bilgim olmadan ortak kullanım alanından benim eşyalarımı attırmak yöneticinin yetkisinde midir? Konunun hukuka intikal etmesinin sonucu neler doğurur? Yönetici yardımcılarından da hesap sorma hakkım var mıdır? Konu beni ciddi anlamda rahatsız ettiği için durumu huhuka intikal ettirmek istiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.


Saygılarımla.

Sevinç KÖSEOĞLU
 
editor
Bahse konu alan, zannımca sığınak adı verilen bir bölüm olmalı ve burası kesinlikle, depo alanı olarak kullanılamaz ve kiraya verilemez. herzaman boş ve temiz olmalı,

Yönetim burayı bu özellikleri sağlayacak şekilde tutmalı. Ancak burası dolu ve sadece sizin eşyalarda kayıp varsa buda şüpheli bir durum. Bir suç isnat edebilmek için elinizin sağlam olması gerekir.
 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: